Relatiegeschenken

Wilt u uw relaties verrassen met een leuk geschenk? Dan zit u bij Interpromo helemaal goed. Relatiegeschenken met logo bedrukt of onbedrukt, Interpromo regelt het voor u. 

Relatiegeschenken zijn een belangrijke marketingtool en zijn een uitstekend middel om bijvoorbeeld een nieuw product te introduceren. Door een relatiegeschenk te geven creëert u namelijk mond-tot-mond reclame en versterkt u de merkherkenning. Door het logo op het geschenk wordt de ontvanger bij het gebruik ervan steeds herinnerd aan de gever van het geschenk en dit wekt (als het goed is) een positieve associatie op.

 

Relatiegeschenken met logo zetten uw bedrijf in de spotlights. Interpromo is een specialist als het gaat om relatiegeschenken met een logo of opdruk. Wij hebben een groot en vooral divers aanbod met relatiegeschenken die u kunt laten bedrukken. Daarnaast leveren wij voor scherpe prijzen en is de levertijd snel. Voor iedere gelegenheid kunt u bij Interpromo een passend geschenk vinden. Het aanbod is heel uitgebreid en gaat van aanstekers en bidons tot sushisets en dubbelwandige glazen. Het kan dus bijna niet missen dat er voor u geen passend geschenk tussen het assortiment staat. Mocht dit wel het geval zijn, dan kunt u altijd eenscontact opnemen met een van onze medewerkers. Wie weet kan een van hen u toch aan uw gewenste relatiegeschenk helpen.

 

Om inzicht te krijgen in het assortiment relatiegeschenken vindt u hieronder een overzicht van de verschillende relatiegeschenken welke Interpromo verkoopt. 

Aanstekers: : Feestaanstekers, LED-aanstekers en standaard aanstekers in verschillende soorten, maten en kleuren. 

Agenda's: Accessoires en verpakkingen.

Doming: In de vormen rond, rechthoek, ovaal, vierkant en speciale vormen. 

Eten en drinken: Bidons (500/750ml), bookstyle (kaassets, wijnsets en sushisets), borden, broodtrommel, glaswerk (dubbelwandige glazen, theeglazen, longdrinkglazen, champagne flutes en bierglazen), healthy drinks (fruit drinkflessen, to go drinks), karaffen (glas, karaffen en sets), keuken (keukengerei, schort, Italiaanse sets, cupcake sets en bbq), kop & schotel (espresso en koffie), mokken (aardewerk, glas, porselein, sublimate en fotoprint, verpakking), reismokken (drinken en thermo), snoeppotten en zakelijke sets, verpakking. 

Duurzaam: Bidons

Elektronica en mobiele apparaten: Luidsprekers en koptelefoons, powerbank en luidspreker, powerbanks, reisset, telefoon-, tablet- en desktopaccessoires, USB-connectoren (auto-oplader, multikabel, plug), USB flashdrives (4/8GB), verpakking. 

Funny Holland Collectie: Autodecoratie, fun (zonnebril, biertray, flesopener, sexy schort), geluid- en lawaaimakers, opblaasartikelen, petten, schmink, sjaals en boa's, textiel, vlaggen en vlaggenlijnen. 

Gezondheid, levensstijl en evenementen: Bidons en healthy drinks, evenementen, horloges en klokken, keycords, pepermunt, sport, verzorgingsproducten, zonnebrillen. 

Give aways: Bagagelabels en badgehouders, doming, fun en kinderen, ijskrabbers, kaarsen, lampen en gereedschappen, sleutelhangers, veiligheid, verpakking, voor auto's en fietsen. 

Kantoor & zakelijk: Kaarthouders, lineaal, magneten, memo's (boekenlegger, kubusblok, kubushouder, memo's en notitieblok), portfolio en weerstations. 

Schrijfwaren: Budget pennen, markeerstiften, metalen pennen, schrijfsets, stylus pennen & laser pennen, toppoint design pennen, verpakking. 

Tassen: Custom made tassen, koeltassen, reis & sport tassen, winkeltassen (draagtassen, non woven tassen, papieren tassen, sailortassen, schouder- en winkeltassen), zakelijke- en conferentie tassen.

Trading: Keycord, powerbanks, tassen en USB flash drives.