Borduren

Wilt u voor uw bedrijf een geborduurd logo op uw bedrijfskleding? Of misschien op de kleding die gebruikt wordt bij uw club, vereniging of instelling? Dat komt bij Interpromo helemaal goed. Aantallen groot of klein, Interpromo regelt het voor u. Geborduurde logo's geven een mooie en chique uitstraling aan uw bedrijfskleding. Bovendien is borduren een duurzame oplossing voor uw logo op de bedrijfskleding. Interpromo beschikt over een eigen borduurstudio, waardoor wij snel en kwalitatief hoogstaand kunnen borduren. Bij Interpromo bent u voor het borduren van logo's en teksten op de bedrijfskleding dus aan het goede adres.

Als u er voor kiest om uw logo op de bedrijfskleding te borduren, levert u uw logo per mail aan. Dit is bij voorkeur een EPS-bestand, maar een JPG-bestand volstaat ook. Vermeld hierbij even uw bedrijfsnaam en de kleuren waarin u het logo op de bedrijfskleding geborduurd wenst te hebben. Wanneer u besluit om alleen tekst op de bedrijfskleding te laten borduren, dan verzoeken wij u deze tekst door te geven en daarbij ook het gewenste lettertype te vermelden.

 

Borduurkaart

Logo: Van het bestand dat u per mail heeft aangeleverd, wordt een borduurkaart gemaakt. Deze borduurkaart is een computerprogramma dat de borduurmachine aanstuurt om op de juiste plaats in de juiste kleur borduursteken te zetten. Op deze manier wordt uw logo op de bedrijfskleding geborduurd. De borduurkaart wordt door ons bewaard, zodat u het logo in het vervolg altijd kunt hergebruiken bij nieuwe opdrachten. De borduurkaart wordt dan ook slechts eenmalig in rekening gebracht. Eventuele kleurwisselingen van het logo zijn mogelijk binnen de bestaande borduurkaart. Er hoeft dan dus geen nieuwe borduurkaart te worden gemaakt.

Tekst: De borduursoftware van Interpromo bevat een groot aantal lettertypes. Wanneer u alleen tekst op de bedrijfskleding wilt laten borduren en u kiest uit een van de standaardlettertypes, dan kan er een vereenvoudigde borduurkaart gemaakt worden. Wanneer de borduurkaart eenmaal is gemaakt, kunt u deze tekst in het vervolg altijd gebruiken bij nieuwe opdrachten. Er hoeft in dat geval dus geen nieuwe borduurkaart gemaakt te worden.

 

Proefborduring

Van uw toegezonden logo of tekst wordt door Interpromo een proefborduring gemaakt in de juiste kleuren. Pas wanneer de borduring door u is goedgekeurd, wordt de bedrijfskleding voorzien van de borduring.

Het borduren van logo's en/of teksten op uw bedrijfskleding heeft voor- en nadelen. Gekeken naar de kwaliteit is borduren de beste oplossing wanneer u uw logo of een tekst op uw bedrijfskleding wilt. Daarnaast is borduren zeer duurzame manier om uw bedrijfskleding te voorzien van uw logo. Ook heeft een geborduurd logo een zeer mooie en exclusieve uitstraling. Daar tegenover staat wel dat kledingstukken van een dunnere stofkwaliteit minder geschikt zijn om te borduren. De borduring gaat dan namelijk makkelijk trekken. Ook zijn kleine details of zeer kleine letters niet goed leesbaar te borduren op bedrijfskleding. Het borduren van uw logo of een tekst bestaat dus niet in alle gevallen tot de mogelijkheden.

Naast borduren van uw logo of tekst op uw bedrijfskleding is het bij Interpromo ook mogelijk om uw logo of tekst op uw bedrijfskleding te laten drukken