Bedrijfskleding

Interpromo is dé specialist op het gebied van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Naast bedrijfskleding is Interpromo ook actief op de markt van promotiemateriaal, drukwerk en reclame. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u als bedrijf voorzien van de juiste materialen die u nodig heeft bij het ondernemen. Vanuit onze winkel en ons centrale magazijn in Wognum bedienen we niet alleen Noord-Holland. Onze accountmanagers zijn dagelijks door heel Nederland met onze klanten bezig. Uiteraard is een groot deel van het assortiment in bedrijfskleding 24/7 online te vinden. Op deze website vindt u bedrijfskleding voor: horeca, promotiekleding, veiligheidskleding of representatieve kleding

Interpromo werkt met bekende A-merken, zoals Havep, Snickers, Tricorp, Mascot, Blåkläder, Dassy en Craft. Op promotioneel gebied zijn Lemon & Soda, Gildan, Santino en US Basic onmisbaar. Met o.a. Greiff en Brook Taverner wordt de representatieve kleding ingevuld. 

Wanneer u zich als bedrijf wilt onderscheiden dan is het ontwerpen van een eigen kledinglijn bij Interpromo een mogelijkheid. Onder de eigen labels Primatex (Representatief) en Be-Elle (T-shirts, polo's en sweaters) wordt namelijk klant-specifieke bedrijfskleding gemaakt. Wij bieden u hiermee een passende oplossing voor al uw wensen op het gebied van bedrijfskleding. Representatief, functioneel en modieus. Passend bij uw bedrijfscultuur en huisstijl, passend bij uw budget en natuurlijk passend voor uw medewerkers. U kiest voor bedrijfskleding omdat u uw medewerkers als visitekaartjes ziet en/of omdat u uw medewerkers wilt beschermen tijdens uw werk.

Wilt u uw personeelsleden gebudgetteerd bedrijfskleding laten bestellen? Daar bieden wij u hiervoor ons kosteloos Budget Beheer Systeem voor. Door gebruik van een wachtwoord kan de medewerker zelf zijn bestelling doen. Bestellen van nieuwe bedrijfskleding wordt voor zowel u als uw medewerkers een stuk eenvoudiger. Bent U geïnteresseerd? Informeer naar de mogelijkheden via info@interpromo.nl. 

Een groot gedeelte van het assortiment van Interpromo vindt u in onze winkel. Zes dagen per week kunt u in Wognum terecht voor al uw bedrijfskleding. Mocht een bezoek aan onze winkel niet lukken, dan is er altijd nog de mogelijkheid om contact op te nemen met één van onze vertegenwoordigers. Zij kunnen in een persoonlijk onderhoud een advies op maat voor u verzorgen.