Betaalmogelijkheden

In de webwinkel kunt u kiezen voor de volgende betalingsmogelijkheden:

Betalingssysteem iDEAL 
iDEAL is de standaard van ABN AMRO, ASN, ING, Rabobank, SNS Regio bank, Friesland Bank, Fortis en SNS Bank voor betalingen via internet in Nederland. iDEAL sluit aan op uw vertrouwde systemen voor Internet Bankieren. Betalingen met iDEAL zijn gegarandeerd en worden direct afgeschreven van uw rekening.

U plaatst een bestelling en bij het afrekenen/verzenden van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Interpromo wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Aan bestellingen met betaling via iDEAL zijn geen kosten verbonden.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. De betaling geschiedt in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank (en daarmee net zo veilig als internetbankieren). Meer informatie over iDEAL vindt u hier.

Vooruit betalen via bankoverschrijving
U kunt er ook voor kiezen het bedrag zelf over te maken via uw eigen bank. Vermeld dan wel uw ordernummer! Ordernummer kwijt, dan kunt u deze terugvinden als u bent ingelogd, bij 'Orders'. Na ontvangst van de betaling zal uw bestelling worden verzonden. Bankgegevens staan bij 'Contact' vermeld.

Rembours
Indien u onder rembours geleverd wil hebben, dient het totale factuurbedrag direct bij aflevering van uw goederen contant aan de bezorger te worden voldaan. Voor verzending onder rembours betaalt u eveneens € 9,16 per bestelling. Dit zijn de kosten die PostNL hiervoor rekent.

Op rekening
Bij betaling op rekening vindt een interne kredietcontrole plaats. Hierbij wordt nagegaan of de bestelwaarde de vastgelegde limiet niet overschrijdt. Wanneer de limiet niet wordt overschreden, kunt u ook heel eenvoudig op rekening bestellen. U ontvangt dan de bestelde goederen met een betalingstermijn van 14 dagen netto.