Promotiemaateriaal

Als ondernemer zijnde is het belangrijk om uw bedrijf te promoten en deze zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen. Door een goede promotie in te zetten, kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf meer naamsbekendheid opbouwt en (potentiële) klanten uw product of dienst af willen nemen. Om uw naamsbekendheid te vergroten is het van belang dat mensen de naam van uw bedrijf regelmatig tegen komen.

 

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met het gebruik van flyers precies te laten zien wat uw bedrijf in huis heeft. Dit kunt u doen door de flyers uit te delen of achter te laten op plaatsen waar u uw (potentiële) klanten verwacht. Het is een goed middel om te laten zien welke producten u verkoopt en welke diensten u aanbiedt.

Ook het gebruik van een poster, om bijvoorbeeld een evenement aan te kondigen, is een goed promotiemiddel. Wanneer u deze posters op strategische plaatsten ophangt, valt uw bedrijf mensen op. Door promotie van uw producten, diensten en/of bedrijf wordt u beloond voor al uw inspanningen, doordat mensen u weten te vinden. Het is daarom belangrijk om gebruik te maken van de mogelijkheden die er zijn. En wanneer u deze mogelijkheden op een goede manier met uw producten combineert, zal u hier zeker succes mee hebben.

 

Interpromo kan u helpen aan de middelen die u nodig heeft om uiteindelijk een goede promotie voor uw bedrijf, product of dienst neer te zetten. Zo ontwerpt en vernieuwd Interpromo voor ieder soort bedrijf uit iedere branch het gewenste logo en de gewenste huisstijl. Als u tevreden bent met het ontwerp kan dit gebruikt worden voor diverse reclamedoeleinden, zoals autobelettering, gevelreclame, reclameborden, reclamezuilen, lichtreclame en spandoeken (gespannen in aluminiumframe). Als deze vormen van reclame hebben stuk voor stuk hun eigen doeltreffende manier om meer herkenbaarheid en naamsbekendheid te creëren.

Daarnaast kunt u bij Interpromo ook terecht voor logo- en bedrijfsvlaggen. Ook dit is een zeer populair communicatiemiddel. U kunt de vlaggen laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo. De vlaggen versterken uw bedrijfs- en merkidentiteit en zetten uw bedrijfsgebouw, terrein, winkel, gevel of evenement in de kijker. Logo- en bedrijfsvlaggen lenen zich bij uitstek voor de ondersteuning van uw naamsbekendheid en het promoten het merk en uw producten. Vlaggen ondersteunen uw reclame-uitingen op maximale wijze en zijn op veel verschillende manieren te gebruiken. Ze zijn op grote afstand te zien en daarnaast ook relatief goedkoop in aanschaf. Bovendien worden de vlaggen regelmatig door de wind in beweging gebracht, wat er voor zorgt dat ze nog beter worden opgemerkt.

Ook relatiegeschenken zijn een goede manier om uw bedrijf of een nieuw product/dienst te promoten. Door een relatiegeschenk te geven creëert u namelijk mond-tot-mond reclame en versterkt u de merkherkenning. Door het logo op het geschenk wordt de ontvanger bij het gebruik ervan steeds herinnerd aan de gever van het geschenk en dit wekt (als het goed is) een positieve associatie op.

 

Daarbij maakt maakt Interpromo het mogelijk om uw eigen pen, aansteker of ander uitgekozen promotiemateriaal online te bestellen. U heeft hierbij de keuze uit diverse kleuren. Bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden die Interpromo biedt op het gebied van promotie? Neem dan gerust eens contact op met een van onze medewerkers.