Bedrukken

Er zijn verschillende manier om uw bedrijfskleding van een logo te voorzien. Wij zetten ze hieronder even op een rijtje.

1) Zeefdruk
2) Transfers
3) Borduren
4) Folie-druk

1) Zeefdruk: Met deze techniek wordt verf rechtstreeks op uw bedrijfskleding aangebracht. Door de hogere opstartkosten (maken van films etc) is Zeefdruk vaak niet geschkt / te duur voor kleine aantallen. Het is tevens geschikt voor full color foto's, aangezien de kleuren afzonderlijk van elkaar worden aangebracht. Zeefdruk is echter wel van zeer goede kwaliteit en daarnaast is bedrukking in alle (PMS) kleuren mogelijk. Het is een klassieke druktechniek waarbij het alleen mogelijk is om vlakke oppervlaktes te bedrukken. 

2) Transfers: Dit zijn een soort voorgedrukte stickers. Deze worden met een speciale drukpers op uw werkkleding aangebracht. De lijmlaag van de transfers wordt vloeibaar en verlijmt zich aan het textiel. Op deze manier wordt uw bedrijfskleding voorzien van uw logo of een tekst. Deze bedrukking is wasbaar tot 90 graden. 

3) Borduren: Voor de meeste mensen een bekend begrip. Nadat een borduurkaart is gemaakt worden door profesionele borduurmachines het logo op de kleding gemaakt. Zeer mooie uitstraling op onder andere fleece-kleding. 

4) Folie-Druk: Voor enkele stuks een prima optie. Het logo wordt uitgesneden uit een folie. Verkrijgbaar in vele kleuren. Wasbaar tot 50 graden. Ideaal voor enkele stuks. Voor feest en partijen, openingen, vakantieshirts en fun-shirts. Uw eigen kreet op een shirt.