Over Interpromo

wognum

Interpromo is reeds jaren actief op de markt van bedrijfskledingpromotiemateriaaldrukwerk en reclame. Door de jarenlange ervaring binnen de markt van bedrijfskleding, zijn wij op de hoogte van de eisen die u stelt aan de bedrijfskleding. De eerste indruk is nog steeds een belangrijk signaal bij ontmoetingen. Herkenbaarheid en uniformiteit zijn binnen iedere organisatie belangrijke uitgangspunten voor de bedrijfskleding. Ook uw werknemers hebben meer zelfvertrouwen wanneer zij een professionele bedrijfskleding dragen. Afhankelijk van uw wensen is een eigen identiteit kledinglijn ook mogelijk.

Met professionele bedrijfskleding bent u uitstekend voorbereid op elke job. Beroepsmode en toebehoren voor elke toepassing het juiste. Vele combinatiemogelijkheden afgestemd qua kleur en design kan uw bedrijfslook uitstraling geven. Uw bedrijf zal met de per seizoen wisselende bedrijfskleding, telkens weer worden opgefrist. Onze bedrijfskleding strekt zich uit van werk- en tuinbroeken en functionele sweater en fleecejack tot aan waterdichte jacks.Voor professionele bedrijfskleding, bedrukt of geborduurd met uw naam of logo, is Interpromo de juiste partner. Wij leveren niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Naast het filliaal in Wognum heeft Interpromo ook een webshop waar u 24/7 uw bedrijfskledingpromotiemateriaal en drukwerk kunt bestellen.

Bedrijfskleding: Interpromo is op de hoogte van de eisen die u stelt aan uw bedrijfskleding. Een eerste indruk kunt u maar één keer maken, dus deze is heel belangrijk bij ontmoetingen. Herkenbaarheid en uniformiteit zijn binnen iedere organisatie belangrijke uitgangspunten voor de bedrijfskleding. Bij Interpromo kunt u terecht voor werk- en tuinbroeken, een functionele sweater en een fleecejack tot aan waterdichte jacks. Interpromo is daarmee hét adres voor modieuze en functionele bedrijfskleding.

Met speciale persen drukt Interpromo uw embleem op alle daarvoor bestemde kleding. De bedrijfskledingemblemen zijn tot 90 graden wasbaar. Daarbij zijn ze wasecht en behouden ze hun kleur. Met de diverse borduurmachines die Interpromo bezit, zijn ook geborduurde emblemen voor ons geen probleem.

Interpromo werkt met bekende A-merken, zoals Havep, Blåkläder, Snickers, Dassy en Craft. Op promotioneel gebied zijn Lemon & Soda, Gildan, ROM88, Santino en US Basic onmisbaar. Daarnaast hoort ook het leveren van nette zakelijke pakken tot het leveringspakket van Interpromo. Wilt u voor uw bedrijf een eigen identiteit? Dan is het ontwerpen van een eigen kledinglijn hiervoor bij Interpromo een mogelijkheid. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, wordt er een sample gemaakt, waarna de kleding geproduceerd kan worden.

De productie van de t-shirts, polo's en sweaters wordt voornamelijk gedaan in Turkije, Portugal, China of Bangladesh. In Turkije en Portugal is het mogelijk om in kleinere aantallen kleding naar eigen wens te laten maken. De levertijden zijn hier (circa acht weken) korter ten opzichte van het Verre Oosten (circa twaalf weken).

Drukwerk: Voor u als ondernemer is het belangrijk dat u gezien wordt. U heeft daarvoor drukwerk nodig, zoals een visitekaartje, briefpapier en enveloppen. Interpromo regelt niet alleen dit voor u, maar ook uw kladblok, folder en flyer worden bedrukt met uw logo. Ook het beletteren van uw auto behoort bij Interpromo tot de mogelijkheden.

Promotiemateriaal: Meer bekendheid voor uw bedrijf? Bij Interpromo bestelt u uw eigen pen, aansteker of ander uitgekozen promotiemateriaal met of zonder logo en in de kleur die u wilt.

Reclame: Voor elk soort bedrijf uit iedere branche kunnen wij het gewenste logo annex huisstijl ontwerpen. Wilt u uw bestaande logo of huisstijl re-stylen dan zit u ook bij ons goed. Interpromo heeft in de loop der jaren veel ervaring met kleine en grote bedrijven op het gebied van ontwerpen van logo's en huisstijlen. Als u tevreden bent met het ontwerp kunnen we dit gebruiken voor diverse reclame doeleinden zoals autobelettering, gevelreclame, reclame borden, reclame zuilen, lichtreclame & spandoeken (gespannen in aluminium frame).

Benieuwd naar alle mogelijkheden die Interpromo u biedt? Neem dan eens contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn altijd bereid om u, zowel telefonisch als per e-mail, te voorzien van de nodige adviezen en uw eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om eens langs te komen in een van onze filialen en uw wensen op tafel te leggen, zodat wij deze voor u kunnen uitwerken.